La cel·lulitis (paniculopatia edemato-fibro escleròtica) és una patologia de gran impacte social, i un dels motius de consulta més freqüent en les nostres consultes de Medicina Estètica. En la majoria dels casos es presenta com un problema estètic comunament conegut com a “pell de taronja” però el seu origen és més profund, estant relacionat amb l’afectació de la microcirculació, la retenció de líquids, problemes hormonals, sobrepès, obesitat i el ritme de vida sedentària.

És molt important el diagnòstic i la valoració per un metge qualificat, atès que existeixen diferents tipus i graus de cel·lulitis. Gràcies a aquesta valoració es pot realitzar un tractament individualitzat i dirigit que s’adapti a les característiques físiques i a l’estil de vida de cada persona.

El tractament de la cel·lulitis és difícil i necessita d’un abordatge interdisciplinari de tècniques combinades per a la seva resolució o millora. Dos pilars bàsics del tractament és una alimentació adequada i evitar la vida sedentària, però encara així es precisa moltes vegades de tractaments combinats amb infiltració de principis actius específics, aparatologia especialitzada i productes cosmètics, sent conscients en tot moment que és una patologia crònica, que necessita de constància i perseverança.

La instauració dels tractaments combinats venen determinats per la necessitat de neutralitzar factors causants de la cel·lulitis i es basen en la millora de la microcirculació cutània, augmentant la vascularització local, eliminació de cúmuls grassos i promovent la mobilització contínua dels teixits, donant com a resultat l’allisat i l’eliminació d’aquests “clotets cel·lulítics” tan antiestètics que sorgeixen en les zones afectades.

En Centretimer disposem de patologia mèdica innovadora en la lluita contra la cel·lulitis com poden ser les ones de xoc que poden destruir tractes fibrós de la lipodistrofia de la cel·lulitis, carboxiterapia amb aplicació de diòxid de carboni per a produir vasodilatació i augment de la microcirculació localment o endermologia amb LPG integral que promou la remodelació corporal.

Aquests tractaments es combinen amb mesoteràpia, tècnica que consisteix en microinjeccions cutània per a l’absorció transdèrmica de medicaments, vitamines, aminoàcids, minerals i altres principis actius.

Tots els professionals som conscients del repte que significa el tractament de la cel·lulitis i el que poden condicionar la seva existència a les persones que la pateixen. Centretimer és sensible a aquesta inquietud i volem aportar solucions sempre sota control mèdic especialitzat, utilitzant aparatologia especialitzada i amb prescripció de principis actius a cada situació i patologia. Un compromís de treball amb el màxim nivell d’exigència.